Dakdekker

Zonnepanelen monteur

Dakdekkersbedrijf van der Doorn

Ervaren Dakdekker nodig? Uw nieuwe en waterdichte dak wordt vakkundig aangebracht door een van onze dakdekkers. Ons dakdekkersbedrijf monteert, onderhoud en repareert daken in de hele provincie Groningen. Het vervangen en aanleggen van nieuwe dakbedekking wordt ook snel geregeld. Heeft u met spoed een écht dakdekkersbedrijf nodig?

Dak Lekkage? Bel 050-3022746

De dakdekker specialist in Groningen

Elk dak vergt een ander specialisme en aanpak, zowel in vak kennis als in materiaal. Of het nu gaat om bitumen daken, EPDM daken, zink of koper werk, een echte dakdekker maakt het verschil. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Laat onze adviseur contact met u opnemen!

    royal roofing

    Nieuwbouwwoningen worden na het opbouwen van de muren eerst volledig waterdicht gemaakt. Voor de kwaliteit van de woning is het droog blijven van groot belang. Lekkages kunnen daarbij gemist worden als kiespijn. Het dak is daarbij van doorslaggevend belang. De juiste opbouw is zowel bij nieuwbouwdaken als bij daken die gerenoveerd worden noodzakelijk. Wij werken met materialen van Royal, wereldwijd een van de meest erkende fabrikanten van bitumen. Uiteraard adviseren wij u graag over de diverse opties en mogelijkheden als EPDM daken, kunststof daken en groen daken.

    Ons bellen kan vandaag nog!

    Wilt u uw dakbedekking snel geregeld hebben door echte vakmensen? Dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Onze monteurs hebben jaren ervaring waardoor ze efficiënt, precies en bovenal veilig werken. Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen? Neem dan gelijk zonder enige verplichtingen contact met ons op.

    Contact opnemen voor vragen of een offerte aanvraag kan telefonisch, via de mail of door middel van het contact formulier bovenaan de pagina. Onze adviseur zal u dan zo snel- en deskundig mogelijk te woord staan.

  • Pagina’s

  • Altijd vertrouwd

    24/7 Service in Provincie Groningen
    Hoogwaardige producten
    Minimaal 2 jaar garantie
    Persoonlijke service
    Goede prijs-kwaliteitsverhouding
    Duidelijke afspraken
  • Contactgegevens

    van der Doorn Installatietechniek
    Bloemhofweg 14
    9792 TD Ten post - Ten boer

    050 - 302 27 46
    vddtechniek@hotmail.com