Over ons

van der Doorn installatietechniek

van der Doorn Installatietechniek

  Wie zijn wij?

  van der Doorn Installatietechniek is op 1 januari 2001 opgericht door Richard van der Doorn. Na jaren ervaring te hebben opgedaan bij enkele andere grote installatiebedrijven als monteur én bedrijfsleider werd het tijd voor een nieuwe uitdaging.

  Het destijds kleine bedrijf dat zijn oorsprong vond in Ten boer is ondertussen uitgegroeid tot een echt familie bedrijf en is een bekende naam geworden in de regio. Zoons Lars en Sten werken allebei alweer geruime tijd in het bedrijf van vader.

  Waarin onderscheiden wij ons?

  Ervan uitgaande dat elk installatiebedrijf degelijk en net werk aflevert zijn wij daarin niet bijzonderder dan de rest.

  Wij onderscheiden ons als bedrijf in persoonlijk contact en betrokkenheid. Daarmee bedoelen we te zeggen dat als u ‘van der Doorn Installatietechniek’ belt, er even later ook daadwerkelijk een van der Doorn op de stoep staat. Op deze manier blijven de lijntjes kort en ontstaan er geen misverstanden.

  Ons Team

  Richard van der Doorn

  ( Directeur, monteur )

  richard van der doorn

  Richard is sinds 2001 oprichter en tevens directeur van het bedrijf. Hij is dagelijks nog gewoon aan het werk als monteur en als we hem een beetje kennen zal hij dat nog vele jaren met plezier doen.

  Sten van der Doorn

  ( Monteur )

  Zonnepanelen monteur

  Sten heeft zich in de zomer van 2015 bij ons aangesloten en werkt hier sindsdien. Hij heeft een diploma elektrotechniek en enkele veiligheidscertificaten. Momenteel is hij naast werk bezig met een opleiding service technicus en installatietechniek.

  Hoe zien wij de toekomst?

  Op technisch gebied veranderd er de komende jaren enorm veel en blijven er ook veel vaagtekens staan. Zo is het gasdebat in Groningen bijvoorbeeld erg actueel. Op welke manier verwarmen we onze huizen over 10 jaar? En welke papieren hebben we nodig om veilig te kunnen werken met deze verwarmingssystemen? En daarnaast zien we ook nog eens een behoorlijke vergrijzing in de technische sector.

  Ondanks deze onzekerheden zijn wij enorm enthousiast over veel ontwikkelingen. Warmtepompen, Zonnepanelen en ook Elektrische laadpalen voor auto’s en fietsen zijn voorbeelden van technieken die tot een jaar of vijf geleden nauwelijks werden toegepast. Het maakt ons werk in ieder geval een stuk interessanter en wij zien de toekomst dan ook positief tegemoet!

  Richard in actie:

  Onze mooiste recensies

  Fred Zwarts

  5/5 ♦♦♦♦♦

  ”Kwam als beste uit de aangevraagde offertes en heeft prima werk geleverd om de meterkast te moderniseren.”

  Ineke Adriaanse

  5/5 ♦♦♦♦♦

  ”Al jaren doen ze naar volle tevredenheid werk voor mij als privé-persoon en mijn bedrijf De Timmervrouw. Ze zijn betrouwbaar, denken met je mee en leveren goed werk!”

  Ruty Wasseur

  5/5 ♦♦♦♦♦

  ”Gisteren viel onze cv ketel uit, conclusie kapot. Even wat heen en weer gebeld met van der Doorn en gisteravond hebben ze nog een nieuwe cv ketel geplaatst. Kan niet anders zeggen TOP service !!”

  Peter Reilman

  5/5 ♦♦♦♦♦

  ”Zeer tevreden! Afspraak is afspraak. Uitstekende vakmensen.”

  Renske Elzinga

  5/5 ♦♦♦♦♦

  ”Goede serivce, zeer tevreden over werkzaamheden en de klantvriendelijkheid.”

  Jan Albert Lalkens

  5/5 ♦♦♦♦♦

  ”goeie service. mooi werk geleverd.dik tevreden.”

  Wij werken samen met ondernemers uit de buurt

  Gezonde en duurzame relaties opbouwen is iets wat jaren kan duren. Gelukkig hebben wij in Ten boer en omstreken geweldige ondernemers om ons heen die dezelfde instelling hebben als wij: ‘Hard werken en goede service loont!’

 • Pagina’s

 • Altijd vertrouwd

  24/7 Service in Provincie Groningen
  Hoogwaardige producten
  Minimaal 2 jaar garantie
  Persoonlijke service
  Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  Duidelijke afspraken
 • Contactgegevens

  van der Doorn Installatietechniek
  Bloemhofweg 14
  9792 TD Ten post - Ten boer

  050 - 302 27 46
  vddtechniek@hotmail.com