Zonneboiler installateur

Zonneboilers met subsidie

Normaal gesproken verwarmen we water met gas of elektriciteit, maar waarom niet met de zon? Met een zonneboiler bent u verzekerd van warm water, dag en nacht. Het is goed voor het milieu én op termijn voor uw portemonnee. Ook zijn er momenteel zeer interessante subsidie mogelijkheden in Groningen. In het aardbevingsgebied (Ten boer, Slochteren, Delfzijl, Appingedam, Bedum en zelfs in de stad Groningen) kunnen deze subsidies ook nog eens gecombineerd worden met de €4000 euro regeling!

Kijk voor de mogelijkheden op SNN of CVW.

Wat is een zonnecollector?

Eigenlijk is het een heel simpele techniek, een zonnecollector bestaat uit twee delen. Het ene deel ligt op uw dak en vangt de energie van de zon op, dit heet de collector. De collector lijkt op een normaal zonnepaneel. Het andere onderdeel bevind zich binnen naast de CV ketel, dit is het zonneboiler voorraadvat. In de collector zit een vloeistof die opgewarmd wordt door de zon, deze vloeistof geeft de warmte weer over op het water in het voorraadvat. Wanneer u dan warm water tapt uit de kraan zal het water uit het vat eerst gebruikt worden. Pas als dát op is zal de ketel het over nemen en dat bespaart natuurlijk enorm veel gas!

Vrijblijvend en gratis advies van onze experts

Wij denken graag met u mee! Onze technisch adviseur geeft een persoonlijk advies aan de hand van uw woonsituatie, wensen en budget.
Na uw aanvraag te hebben ontvangen nemen wij zo spoedig mogelijk en geheel vrijblijvend telefonisch contact met u op.

Laat een van onze adviseurs vrijblijvend contact met u op nemen.

  Energie subsidie 2018

  Er is in het totaal voor 100 miljoen aan subsidie beschikbaar gesteld voor duurzame energie oplossingen. Deze subsidie is beschikbaar voor o.a.; Zonnepanelen, Zonneboilers, Pelletkachels en ook voor Warmtepompen.

  Met deze investering hopen de overheden de komende jaren aan de Europese CO2 uitstoot afspraken te kunnen voldoen.  Door middel van deze regeling kunt u flink besparen op uw aanschaf en de terug verdien tijd hiermee flink terug dringen!

  Lees hier meer: Investeringssubsidie duurzame energie ISDE

  Andere manieren om energie te besparen

 • Pagina’s

 • Altijd vertrouwd

  24/7 Service in Provincie Groningen
  Hoogwaardige producten
  Minimaal 2 jaar garantie
  Persoonlijke service
  Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  Duidelijke afspraken
 • Contactgegevens

  van der Doorn Installatietechniek
  Bloemhofweg 14
  9792 TD Ten post - Ten boer

  050 - 302 27 46
  vddtechniek@hotmail.com