Zonnepanelen

Zonnepanelen subsidie in Groningen

Als u investeert in de aanschaf van zonnepanelen dan kunt u gebruik maken van diverse subsidiemogelijkheden. Sommige subsidies en voordelen zijn onderling te combineren. Zo kunnen investeerders in zonne-energie in de provincie Groningen een landelijke subsidie voor zonnepanelen combineren met de compensatie subsidie voor aardbevingschade. Zo kan het bedrag dat vergoed wordt bij de aanschaf van zonnepanelen oplopen tot wel € 7000. U kunt al uw vragen omtrent subsidiemogelijkheden en aanvragen bij ons voorleggen, onze medewerkers helpen u graag verder.

Zonnepanelen installateur Groningen

Zonnepanelen laten installeren in Groningen is een hot item! De aanbiedingen vliegen u daardoor ook om de oren, de ene  aanbieder is nog goedkoper dan de ander. Toch is het van belang om verder te kijken dan prijs. Levensduur, garanties, realistische opbrengsten, verzekering en veiligheid zijn geen zaken om naast u neer te leggen. Wij leveren alleen panelen en omvormers van Europese makelij met bijbehorende CE certificaten.

Andere manieren van besparen

Meer weten?

Laat een van onze pv-panelen experts contact met u opnemen!

  Wist u dat zonnepanelen gemiddeld 11 uur per dag stroom kunnen opwekken?’

  PV-panelen minder belastend voor het milieu

  Dagelijks schijnt de zon gemiddeld 12 uur en dit het gehele jaar door. De zon is een van de meest constante bronnen op aarde waar u gemakkelijk gebruik van kunt maken bij het opwekken van energie. Ondanks dat het productieproces van zonnepanelen belastend is voor het milieu levert het de natuur over 20 jaar een uitstoot besparing van maarliefst 30% op.  Door PV panelen te plaatsen op uw dak draagt u dus bij aan een gezond milieu voor u zelf en uw kinderen.

  zonnepanelen-zwart
  zonnepanelen installateur

  Energielabel van uw woning verbeteren

  Sinds 2015 heeft iedere woning een energielabel nodig bij de verkoop. Dit label geeft meer inzicht in onder meer de isolatiewaarde van een woning. Gemiddeld genomen heeft een rijtjeswoning in Nederland een C label. Schaft u een nieuwe HR ketel aan of investeert u in de aanschaf van zonnepanelen dan kunt u het energielabel laten stijgen naar B of zelfs B+. U vermeerdert hierdoor de waarde van uw woning.

  Bespaar op de kosten van uw energierekening

  Zonnepanelen, oftewel PV-panelen, geven u de mogelijkheid om uw energierekening terug te dringen.  U kunt kiezen voor ‘O op de meter’ of voor gedeeltelijke stroomvoorziening. Zelf uw stroom opwekken met PV-panelen is een stuk voordeliger dan stroom af nemen van uw elektriciteitsmaatschappij. Wekken uw PV-panelen meer stroom op dan uw huishouden gebruikt? Dan levert u dit overschot automatisch aan het energienet in de straat, uw elektra meter draait dan de andere kant op. U kunt tot zeker 2020 gebruik maken van deze regeling. Zoals het er nu naar uitziet zal er daarna een kleinere vergoeding gelden voor het leveren van energie. Toch zal het steeds voordeliger worden om te investeren in zonnepanelen. Energie zal steeds duurder worden nu dat kolencentrales worden gesloten en het gas in Nederland op raakt.

  PV-panelen zijn BTW vrij

  Een ander voordeel is dat u het BTW bedrag op zonnepanelen in zijn geheel kunt terugvorderen bij de Belastingdienst. De aanvraag hiervan kan echter vrij ingewikkeld zijn en wij raden aan dit te laten doen door een belasting adviseur. InstallatieDeals kan u, voor slechts €150, deze aanvraag uit handen nemen. Informeer naar de mogelijkheden!

 • Pagina’s

 • Altijd vertrouwd

  24/7 Service in Provincie Groningen
  Hoogwaardige producten
  Minimaal 2 jaar garantie
  Persoonlijke service
  Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  Duidelijke afspraken
 • Contactgegevens

  van der Doorn Installatietechniek
  Bloemhofweg 14
  9792 TD Ten post - Ten boer

  050 - 302 27 46
  vddtechniek@hotmail.com