Zonnepanelen Ten boer

Portfolio Zonnepanelen Ten boer

Voor ons is elke Zonnepanelen klus op zich weer een uitdaging. De vraag voor ons is altijd ‘Hoe kunnen wij een product afleveren zoals u het als klant graag zou zien?’ Door regelmatig terug te kijken op eerdere klussen kunnen wij veel leren en u laten zien wat wij kunnen leveren. Hieronder vind u ons portfolio over verschillende Zonnepanelen installaties in de gemeente Ten boer.

Wilt u graag meer weten of wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen? Bel 050-302 2746 of ga naar onze Zonnepanelen pagina en vul het contact formulier in.

Zonnepanelen monteur

Reddingiusstraat, Ten boer

In mei van 2015 hebben wij aan de Ommelanderstraat in Ten boer een zonnepanelen installatie met acht zwarte PV panelen opgeleverd. De panelen zijn van het merk DMECG en de omvormer van SMA, beidden van Duitse makelij dus. De hele installatie is uiteindelijk betaald van de verduurzamingssubsidie van SNN.

zonnepanelen reddingiusstraat ten boer
zonnepanelen fivelstraat ten boer

Fivelstraat, Ten boer

De Fivelstraat in Ten boer ligt inmiddels vol met zonnepanelen installaties die zijn aangelegd door ons. Een voorbeeld daarvan zijn deze twee rijwoningen die beidden voor ons als installateur hebben gekozen. Een voordeel daarvan is dat de daken geen lappendekens van verschillende soorten, kleuren en vormen PV-panelen worden.

Tennisclub, Ten boer

Ook voor de tennisclub in Ten boer hebben wij het clubgebouw mogen verduurzamen. Bij de in bedrijf stelling en opening waren onder anderen de wethouder, vertegenwoordigers van de NAM en het CVW aanwezig. We hebben zelfs de krant gehaald!

zonnepanelen tennis club ten boer
zonnepanelen zuidwende ten boer

Zuidwende, Ten boer

Aan de zuidwende in Ten boer hebben wij ook meerdere PV installaties mogen aanleggen. Deze zijn vaak goed te zien vanaf de stadsweg, het was dus belangrijk om de panelen er netjes op te leggen. Daarom is er in overleg met de klant besloten om zwarte panelen toe te passen, het resultaat mag er wel wezen.

Lees meer over Zonnepanelen Ten boer

 • Pagina’s

 • Altijd vertrouwd

  24/7 Service in Provincie Groningen
  Hoogwaardige producten
  Minimaal 2 jaar garantie
  Persoonlijke service
  Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  Duidelijke afspraken
 • Contactgegevens

  van der Doorn Installatietechniek
  Bloemhofweg 14
  9792 TD Ten post - Ten boer

  050 - 302 27 46
  vddtechniek@hotmail.com