Airconditioning

Installatiebedrijf van der Doorn

Airconditioning Installatie & Onderhoud

Met de warmste zomer in jaren achter de rug weet iedereen weer wat échte hitte is. Warme werkplekken op kantoor, benauwde vertrekken en oververhitte zolderkamers zijn een jaarlijks terugkerend probleem. Deze problemen zijn gelukkig allen gemakkelijk op te lossen door het vakkundig laten plaatsen van een airconditioning systeem.

Onze monteurs adviseren u deskundig bij de aanschaf van een airco systeem.

  Meer weten? Bel 050 – 302 27 46

  Monoblock airco

  Airconditioning Woning

  In uw eigen woning wilt u kunnen genieten van een prettig klimaat. Met een airconditioning aan de muur of in het plafond is het nooit te warm of te koud. De temperatuur in uw woning is altijd precies zoals ú dat wilt. Onze fluisterstille airco installaties leveren optimaal comfort en een frisse, schone luchtkwaliteit.

  airconditioning woonkamer

  Airconditioning Kantoor

  Tegenwoordig zijn kantoorgebouwen gebonden aan strenge normen ten opzichte van isolatie. Door het verhogen van de isolatie waarde verminderd helaas de natuurlijke ventilatie. Met een van onze aircosystemen bent u verzekerd van een constante toevoer van verse lucht, op de juiste temperatuur.

  aircoditioning kantoor

  Airconditioning Sportschool

  Frisse en schone lucht is tijdens sporten cruciaal voor goede prestaties. Naast ventilatie speelt de temperatuur en luchtvochtigheid dus ook een grote rol. Hoe groter de inspanning in de sportschool, hoe meer koeling en frisse lucht nodig is. Met een airco installatie bent u verzekerd van een sportieve atmosfeer.

  airconditioning sportschool

  Airconditioning Horeca

  Voor horeca is het cruciaal om de klanten zich op hun gemak te laten voelen. In een restaurant wil niemand in de hitte uit de keuken zitten en op een hotelkamer willen klanten zich direct thuis voelen. Een geschikte airconditioning kan daar dus een groot verschil in maken. Laat ons u vrijblijvend adviseren!

  airconditioning horeca

  Warmtepompen

  In de afgelopen jaren heeft u vast wel eens iets gehoord over warmtepompen. Warmtepompen zijn eigenlijk niets anders dan airconditioning systemen die zijn aangesloten op de CV installatie. Dat betekend dus dat zo’n warmtepomp niet alleen kan verwarmen maar óók kan koelen. Bent u dus op zoek naar een beetje verkoeling in uw woning of bedrijfspand? Laat u ook zeker informeren over deze mogelijkheid!

  Lees meer over Warmtepompen >

  Zonnepanelen

  Energiebesparing is een veel besproken onderwerp. Airco systemen zijn daar nu niet bepaald een goed voorbeeld van. Het stroom verbruik kan behoorlijk oplopen in een warme periode en dat kost nogal wat. Door het aanbrengen voor zonnepanelen op uw dak worden de lasten wat verlicht. Op deze manier bent u goed bezig voor het milieu, uw portemonnee én geniet u van optimaal airconditioning comfort.

  Lees meer over Zonnepanelen >

  Sedum dak

  Vooral bij kantoorgebouwen zien we in Nederland veel platte daken. Deze daken zijn vaak zwart van kleur en houden enorm veel warmte vast waardoor de temperatuur van het dak snel oploopt. Ook in de ruimte daar onder wordt het dan al snel warm. Wij raden daarom aan om naast een airco ook eens te kijken naar een sedum dak. Het sedum dat op het dak ligt isoleert tegen zon en kou waardoor u behoorlijk kunt besparen op stook én koelkosten.

  Lees meer over Sedum daken >

  Inbedrijfstelling en registratie van door ons geïnstalleerde systemen wordt uitgevoerd door ‘van der Doorn Koel en Verwarming Techniek’ uit Sauwerd. Adres: Oosterstraat 1 9771 AP Sauwerd KVK: 82757526

  Systemen kunnen de volgende gefluoreerde broeikasgassen bevatten; R410A (GWP 2088), R32 (GWP 675) of R290(tot 1kg) (GWP 3). De hoeveelheid gas en zodoende ook het CO2 equivalent  varieert per toestel en is bij ons op te vragen.

 • Pagina’s

 • Altijd vertrouwd

  24/7 Service in Provincie Groningen
  Hoogwaardige producten
  Minimaal 2 jaar garantie
  Persoonlijke service
  Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  Duidelijke afspraken
 • Contactgegevens

  van der Doorn Installatietechniek
  Bloemhofweg 14
  9792 TD Ten post - Ten boer

  050 - 302 27 46
  vddtechniek@hotmail.com