CV ketels

CV ketel Tiggelhal Ten boer

Úw CV ketel Installateur uit Ten boer

Een storing aan uw CV-ketel komt nooit op een gelegen moment. Gelukkig kunt u bij ons rekenen op snelle en vakkundige hulp, zowel bij het plaatsen van een nieuw verwarmingstoestel als bij het oplossen van elke storing.

Moderne Cv ketels gaan gemiddeld 12 tot 15 jaar mee, afhankelijk van het onderhoud. Verwarmingsketels van deze leeftijd gaan door allerlei vervuiling vaak een stuk minder zuinig stoken. Ook wordt de kans op storingen een heel stuk groter. Nieuwe HR CV ketels zijn gebouwd met moderne technieken en materialen die vaak lichter, duurzamer en efficiënter zijn. Hierdoor bespaart u in stookkosten én onderhoudskosten.

Meer weten? Bel 050-3022746

Bekijk ons aanbod eens

Wij zijn al jarenlang erkend dealer van zowel Nefit als Remeha CV toestellen. Hierdoor beschikken onze monteurs over een ruime kennis en ervaring. Uiteraard installeren en onderhouden wij op aanvraag ook gewoon elk ander merk en type CV ketel.

Bekijk eens wat wij u nog meer te bieden hebben!

Wij geven u passend advies

Wanneer u een nieuwe CV ketel wilt schaffen mag u er op vertrouwen dat wij een geschikt toestel aanbieden. Geen woning is het zelfde en dus dient er per situatie een goed advies op tafel te komen liggen. Bij het maken van een offerte zullen wij dus ook altijd kijken naar warm water verbruik, woning inhoud, radiator capaciteit en uw eigen persoonlijke wensen. Zo heeft u altijd optimaal comfort en lage stookkosten.

Besparen op uw verwarming?

Verwarming van onze huizen zijn veruit de grootste kostenpost in ons energieverbruik. Wilt u meer weten over hoe u kunt besparen? Lees hier meer over Besparen op verwarming >

HR cv ketel

Benodigde CV ketel capaciteit

Een CV ketel die altijd een beetje vermogen tekort komt zal altijd harder moeten werken dan goed is. En een ketel die te groot is zal teveel vermogen leveren. In beidde gevallen wordt er veel gas verspilt terwijl dat te voorkomen is met een goede capaciteitsberekening.

Door te kiezen voor een ketel met de juiste capaciteit stookt u een stuk zuiniger.

Besparen op stookkosten

Oude CV ketels branden met het aan/uit principe, 100% aan of 100% uit, ook als er maar een klein beetje warmte nodig is. De huidige generatie CV ketels stookt op een zogenaamde modulerende wijze. Ze schatten zelf in op welk niveau ze dienen te branden. Bij grote warmte vraag branden deze CV ketels harder dan wanneer er maar een beetje verwarmd hoeft te worden.

Met een slimme thermostaat kunt u dag én nacht besparen!

Waarde verhoging van uw woning

Misschien staat u op het punt om uw huis in de verkoop te zetten, of u bent dit in de toekomst van plan. Dan kan het interessant zijn om te investeren in een nieuwe CV ketel. Een oudere CV ketel is vaak een van de grotere onderhandelings punten van de kopers. Als er niets op aan te merken is verdiend u dit gemakkelijk weer terug.

Daarnaast kunt u tot die tijd genieten van het extra stukje comfort en de lagere stook kosten!

Minder storingen en minder onderhoud – Meer veiligheid

Nieuwe CV ketels zijn tegenwoordig uitgerust met allerlei elektronische beveiligingen. Zo meet de ketel zelf wanneer er een rookgas lekkage optreed in het toestel zelf en wanneer er brand dreigt te ontstaan. Wanneer dit lijkt te gebeuren slaat de ketel automatisch in storing.

Storingen komen bij CV ketels onder 3 jaar nauwelijks voor, bij slechts 2 van de 10 nieuwe ketels. Daardoor kunt u er voor kiezen om een simpeler onderhoudsabonnement af te sluiten. Meer zekerheid, minder kosten.

 • Pagina’s

 • Altijd vertrouwd

  24/7 Service in Provincie Groningen
  Hoogwaardige producten
  Minimaal 2 jaar garantie
  Persoonlijke service
  Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  Duidelijke afspraken
 • Contactgegevens

  van der Doorn Installatietechniek
  Bloemhofweg 14
  9792 TD Ten post - Ten boer

  050 - 302 27 46
  vddtechniek@hotmail.com