Elektriciën

Erkend elektricien in Groningen

Zonnepanelen monteur

Bent u op zoek naar een erkend elektrotechnisch bedrijf? Bij van der Doorn bent u aan het juiste adres! Wij hebben inmiddels bijna 20 jaar ervaring met het aanleggen en onderhouden van elektrische installaties. Of het nu gaat om het vervangen van een stopcontact, het aanbrengen van zonnepanelen of het renoveren van uw woning, wij helpen u van A tot Z.

Storing? Bel 050-3022746

Bent u opzoek naar een elektricien, dan is onze ervaring een waardevolle aanvulling bij uw klus.

Laat onze adviseur contact met u opnemen!

  Groepenkast vervangen

  In een groot deel van de oudere huizen in Nederland worden nog oude bakelieten groepenkasten gebruikt met daarin ouderwetse stoppen. Vaak is hier door de jaren heen flink aan geknutseld en uitgebreid, waardoor het er ook niet veiliger op geworden is. Met een nieuwe, goed geïnstalleerde groepenkast bent u verzekerd van een veilige en goedwerkende installatie.

  Weet u niet zeker of uw eigen groepenkast nog wel voldoet? Laat u kosteloos door ons adviseren!   Groepenkast vervangen >

  sterkstroom

  Laadpalen elektrische auto

  Tegenwoordig is het helemaal Hot om milieu bewust te rijden en leven, een elektrische auto hoort daar dus ook bij! Maar wat hoort er bij die elektrische auto? Stroom! En aangezien dat opladen niet al te snel gaat doen we dat het liefst s’nachts en thuis, mét een eigen laadpaal.

  Laadpaal elektrische auto >

  laadpaal elektrische auto

  Zonnepanelen installateur

  Zonnepanelen laten installeren in Groningen is een hot item! De aanbiedingen vliegen u daardoor ook om de oren, de ene  aanbieder is nog goedkoper dan de ander. Toch is het van belang om verder te kijken dan prijs. Levensduur, garanties, realistische opbrengsten, verzekering en veiligheid zijn geen zaken om naast u neer te leggen. van der Doorn Installatietechniek levert alleen panelen en omvormers van Europese makelij met bijbehorende CE certificaten.

  Zonnepanelen >

  zonnepanelen installateur

  Zonnepanelen controle

  UW zonnepanelen hebben net als alle andere zaken aan en in uw huis onderhoud nodig.

  Bij een controle zullen wij uw installatie volledig nalopen en eventueel reinigen en repareren.

  Zonnepanelen controle >

  zonnepanelen warmtebeeld

  BRANDMELDERS

  Brand- en rookmelders kunnen levens redden! Nauwkeurig aangelegde installaties zijn daarom van levensbelang. De complete installatie, jaarlijkse controle op vervuiling of de aanleg van een geheel brandmeldcentrale is bij ons in goede handen. Het jaarlijks testen van uw rookmelders is erg belangrijk in verband met vervuiling van het oog.

  brandmelders

  Elektrische keuringen NEN

  In geval van brand eisen verzekeraars tegenwoordig steeds vaker een NEN keuringsrapport van de elektrische installatie in een woning of gebouw. Vaak is een rapport over de werking van de zekeringen en aardlekschakelaars al voldoende.

  Wij raden iedereen aan om eens in de paar jaar een test uit te laten voeren om de werking van de apparatuur te kunnen garanderen.

  elektrische NEN keuring

  Sterkstroom installaties

  Installaties met spanningen van 230 volt tot 400 volt worden sterkstroom installaties genoemd. Dit kan voorkomen in zowel woningen als in bedrijfspanden. Wij installeren, controleren en onderhouden deze installaties. Dit kan variëren van een wasmachine aansluiting tot een volledig machine park.

  Hierbij is onze NEN certificering uw garantie.

  sterkstroom

  Zwakstroom installaties

  Installaties onder 50 volt wisselspanning en 120 volt gelijkspanning noemen we zwakstroom. Ondanks de lage spanning is dit niet altijd zonder risico. Een degelijke installatie en regelmatig onderhoud zijn daarom van belang. Voorbeelden van zwakstroom installaties zijn; een deurbel, vaste telefoon en alarminstallaties voor dove en slechthorende mensen.

  Van der Doorn Installatietechniek verzorgt de complete installatie en behandelt alle storingen.

  zwakstroom
 • Pagina’s

 • Altijd vertrouwd

  24/7 Service in Provincie Groningen
  Hoogwaardige producten
  Minimaal 2 jaar garantie
  Persoonlijke service
  Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  Duidelijke afspraken
 • Contactgegevens

  van der Doorn Installatietechniek
  Bloemhofweg 14
  9792 TD Ten post - Ten boer

  050 - 302 27 46
  vddtechniek@hotmail.com