Dakgoten

dakgoot vervangen

Uw Dakgoten laten vervangen

Terwijl er steeds meer wordt vertrouwd op nieuwe en moderne technieken blijven dakgoten en ander zinkwerk een verhaal apart. Investeren in oude ambachten als zink- en koper werk verdient door de toenemende vergrijzing aandacht. Al onze monteurs kunnen naar volledige tevredenheid uw dakgoten vervangen. Een van onze medewerkers is bovendien bezig om zijn diploma ‘zink meester’ te behalen.

Laat onze adviseur contact met u opnemen

  zinken koepel

  Naast dakgoten valt ook het bedekken van daken en dakkapellen onder de mogelijkheden.

  Zink- en koperwerk op maat

  Zink en koperwerk vindt u terug in de keuze van een dakgoot. Waar zink de overhand heeft wint het ouderwetse koper langzaam aan steeds meer terrein. Voornamelijk oude stads huizen en boerderijen die in originele staat gerenoveerd worden krijgen steeds vaker koper toegepast bij dak bekleding, dakgoten, regenpijpen en dekkers. Wij kunnen al uw ornamenten op maat maken waardoor het water buitenshuis wordt gehouden en de gevel van uw woning een lust voor het oog is.

  Naast het feit dat onze medewerkers koper op een deskundige manier afwerken kunt u ook voor zink materialen rekenen op een professionele werkwijze. Dit kan zowel strak en modern als meer ambachtelijk zijn. Van zink worden door ons zinken dekkers, volledige dakbekleding en dakgoten gemaakt. Zink is in aanschaf een stuk voordeliger dan koper en daarmee kiezen de meeste mensen voor zink.

 • Pagina’s

 • Altijd vertrouwd

  24/7 Service in Provincie Groningen
  Hoogwaardige producten
  Minimaal 2 jaar garantie
  Persoonlijke service
  Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  Duidelijke afspraken
 • Contactgegevens

  van der Doorn Installatietechniek
  Bloemhofweg 14
  9792 TD Ten post - Ten boer

  050 - 302 27 46
  vddtechniek@hotmail.com