Airconditioning Woning

Airconditioning Woning

Lekker slapen tijdens een warme nacht, het hoofd koel houden terwijl je werkt of gewoon lekker thuis komen in een aangename omgeving; airconditioning in huis biedt geweldig veel comfort en gemak. Daarnaast zijn de moderne airco’s zijn allang niet meer de energie-vretende en lawaaierige apparaten die ze vroeger zijn geweest. De techniek staat nooit stil, net als wij. Door de jaren zijn veel airconditioners zuiniger, fluisterstil en elegant geworden. Bovendien kunnen vrijwel alle airco’s ook verwarmen, een airco is eigenlijk een soort warmtepomp. Verwarmen met een warmtepomp is een duurzaam alternatief voor CV ketels.

Met een airco in huis creëer je het hele jaar een aangenaam klimaat. Naast een prettige temperatuur zorgt een airco installatie ook voor een goede en geregelde luchtvochtigheid, dat draagt bij aan een gezond klimaat in huis.

Meer weten? Bel 050 302 27 46

Meer weten? Laat een bericht achter!

Welk type airco?

Airco’s zijn er in verschillende soorten en maten. Voor ieder persoon en ruimte is er wel een systeem te bedenken. Je kan ervoor kiezen om een enkele airco-unit te plaatsen. Je kunt ook kiezen voor een systeem waarbij meerdere airco binnendelen in huis worden geplaatst. Voor beide systemen is slechts een enkel buitendeel nodig. Als je meerdere ruimten wil voorzien van airco binnendelen kies je voor een multi-splitsysteem. In zo’n systeem kun je verschillende delen met elkaar verbinden, met elk een eigen bediening en dus elke ruimte apart regelen.

single split multi split airco

Airco systemen zijn er in verschillende capaciteiten en vermogens. Natuurlijk hebben grotere ruimtes een groter vermogen nodig. Al onze systemen worden op maat berekend en geïnstalleerd.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden, prijzen en ervaringen. Neem gerust contact met ons op via het contact formulier of telefoon.

 • Pagina’s

 • Altijd vertrouwd

  24/7 Service in Provincie Groningen
  Hoogwaardige producten
  Minimaal 2 jaar garantie
  Persoonlijke service
  Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  Duidelijke afspraken
 • Contactgegevens

  van der Doorn Installatietechniek
  Bloemhofweg 14
  9792 TD Ten post - Ten boer

  050 - 302 27 46
  vddtechniek@hotmail.com