Hybride warmtepomp

Hybride warmtepomp

De hybride warmtepomp begint een enorm succes te worden in Nederland. Dit warmtepomp systeem werkt samen met een extra warmtebron, meestal een CV-ketel. De hybride warmtepomp zal in zo’n systeem het grootste deel van de verwarming en warm water voorziening op zich nemen. De CV-ketel draait alleen wanneer er extra capaciteit nodig is, bij een erg koude winter dag bijvoorbeeld. Gemiddeld kunt u hier 75% tot 90% aan verwarmingskosten mee besparen.

Remeha warmtepomp

Laat onze adviseur contact met u opnemen!

  Weet u niet zeker of een dergelijk systeem bij uw woning past? Wij geven graag een vrijblijvend energie advies. Neem gerust eens contact op met een van onze adviseurs!

  Bel: 050-302 2746

  Warmtepomp met CV-ketel

  De hybride warmtepomp wordt doorgaans aangesloten op een CV ketel. Dit kan altijd op uw huidige CV ketel, ook al adviseren wij een bijpassend model mee te nemen in de prijs. Dit heeft als voordeel dat de systemen perfect samenwerken.

  De door ons geleverde warmtepompen zijn geschikt voor zowel verwarming als voor warm water.

  Combineren met Zon systemen

  Een hybride warmtepomp is een geweldig middel om uw energieverbruik omlaag te brengen. Volledig onafhankelijk zijn en ‘nul op de meter’ krijgen lukt helaas niet.

  Door het hybride systeem te combineren met PV panelen voor stroom en een zonneboiler voor warm water kom je wél erg dicht bij! In een goed geïsoleerde woning is een energie besparing van 95% tot 98% goed haalbaar.

 • Pagina’s

 • Altijd vertrouwd

  24/7 Service in Provincie Groningen
  Hoogwaardige producten
  Minimaal 2 jaar garantie
  Persoonlijke service
  Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  Duidelijke afspraken
 • Contactgegevens

  van der Doorn Installatietechniek
  Bloemhofweg 14
  9792 TD Ten post - Ten boer

  050 - 302 27 46
  vddtechniek@hotmail.com