CV ketel installateur Ten boer

Portfolio CV ketel installateur Ten boer

Geen CV installatie is gelijk en dus moet een CV ketel wél bij de installatie passen. Een verkeerd berekende ketel stookt hoogst waarschijnlijk teveel gas. Naast het goed berekenen is natuurlijk ook het installatiewerk belangrijk. Er moet tegenwoordig aan allerlei strenge eisen worden voldaan. Hieronder vindt u enkele mooie klussen die wij in de afgelopen jaren hebben mogen uitvoeren.

Wilt u graag meer weten of wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen? Bel 050-302 2746 of ga naar onze CV ketel pagina en vul het contact formulier in.

Zonnepanelen monteur

Tiggelhal, Ten boer

In de Tiggelhal in Ten boer hebben wij twee nieuwe Remeha Calenta CV ketels mogen plaatsen voor de verwarming van de hal en kleedkamers. Voor de warmwater voorziening is er een nieuwe gasgestookte boiler aangesloten op het warmwater doorstroom systeem. Met deze nieuwe apparatuur is deze sporthal weer klaar voor vele jaren onbezorgd verwarmen!

CV-ketels-Tiggelhal-ten-boer
CV ketel de huifkar ten boer

De huifkar, Ten boer

Bij de openbare school in Ten boer, de Huifkar, hebben wij sinds enkele jaren het CV systeem in onderhoud. De planning is dat er in het schooljaar 2019-2020 een nieuw gebouw is gerealiseerd op de huidige skeelerbaan. Tot die tijd is het aan ons om de huidige systemen draaiende en veilig te houden.

Lees hier meer over CV ketel onderhoud.

CLV systeem, Ten boer

CV ketel CLV systeem ten boer
 • Pagina’s

 • Altijd vertrouwd

  24/7 Service in Provincie Groningen
  Hoogwaardige producten
  Minimaal 2 jaar garantie
  Persoonlijke service
  Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  Duidelijke afspraken
 • Contactgegevens

  van der Doorn Installatietechniek
  Bloemhofweg 14
  9792 TD Ten post - Ten boer

  050 - 302 27 46
  vddtechniek@hotmail.com