Installatiebedrijf Sauwerd

Installatiebedrijf Sauwerd

In september 2018 is één van de van der Doorn’s aan de Oosterstraat in Sauwerd komen wonen. Los van het feit dat het natuurlijk een persoonlijke keuze was om hier te gaan wonen kunnen wij hierdoor een voor ons nieuw gebied bedienen. Onze hoofdvestiging zit namelijk gevestigd in Ten boer. Vanuit Sauwerd kunnen we nu dus ook snelle en betere service verlenen in de omgeving; Sauwerd, Adorp, Winsum en Wetsinge.

Maar wie zijn wij eigenlijk? En wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u graag meer weten? Of heeft u een StoringBel 050 – 302 2746

Wie zijn wij?

van der Doorn Installatietechniek is op 1 januari 2001 opgericht door Richard van der Doorn. Na jaren ervaring te hebben opgedaan bij enkele andere grote installatiebedrijven als monteur én bedrijfsleider werd het tijd voor een nieuwe uitdaging.

Het destijds kleine bedrijf dat zijn oorsprong vond in Ten boer is ondertussen uitgegroeid tot een echt familie bedrijf en is een bekende naam geworden in de regio. Zoons Lars en Sten werken allebei alweer geruime tijd in het bedrijf van vader.

Lars van der Doorn is ook degene die tegenwoordig de service vanuit Sauwerd verleend en zal doorgaans de monteur zijn die bij u op de stoep staat.

Waarin onderscheiden wij ons?

Ervan uitgaande dat elk installatiebedrijf degelijk en net werk aflevert zijn wij daarin niet bijzonderder dan de rest.

Wij onderscheiden ons als bedrijf in persoonlijk contact en betrokkenheid. Daarmee bedoelen we te zeggen dat als u ‘van der Doorn Installatietechniek’ belt, er even later ook daadwerkelijk een van der Doorn op de stoep staat. Op deze manier blijven de lijntjes kort en ontstaan er geen misverstanden.

Daarnaast blijven wij als gecertificeerd en erkend installatiebedrijf bijleren. Ons personeel is altijd gedreven om op de hoogte te blijven over de techniek en regelgeving achter de nieuwste technische ontwikkelingen.

Ons Team

Richard van der Doorn

Directeur – monteur

richard van der doorn

Lars van der Doorn

Monteur sinds 2011

lars van der doorn

Sten van der Doorn

Monteur sinds 2015

Sten van der Doorn

Nul op de meter woning in Sauwerd

De woning waar Lars in is gaan wonen staat aan de Oosterstraat in Sauwerd. Het is een voormalig bank gebouw dat dateert uit begin van de vorige eeuw. Het heeft een prachtige oud Groninger uitstraling door onder andere; het glas in lood, de statige entree, hoge plafonds en vrije ligging. Allemaal erg mooi maar absoluut niet een pand dat voldoet aan de huidige energie-normen. Toch willen we proberen om deze woning mee de toekomst in te sleuren en volledig energie-neutraal te maken, de zogenaamde nul op meter woning.

Naast dat het voor ons als techneuten een leuke uitdaging is willen wij er ook iets van leren. Bij oude woningen loop je altijd tegen onverwachte zaken aan, hoe los je die op en wat kosten deze ingrepen? Hierdoor kunnen wij in de toekomst gemakkelijker een beter advies geven aan klanten die iets soortgelijks van plan zijn. U kunt mijn vorderingen en bevindingen volgen in een blog op deze website Nul op de meter >

oosterstraat 1 Sauwerd
 • Pagina’s

 • Altijd vertrouwd

  24/7 Service in Provincie Groningen
  Hoogwaardige producten
  Minimaal 2 jaar garantie
  Persoonlijke service
  Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  Duidelijke afspraken
 • Contactgegevens

  van der Doorn Installatietechniek
  Bloemhofweg 14
  9792 TD Ten post - Ten boer

  050 - 302 27 46
  vddtechniek@hotmail.com