CV ketel abonnement Service

van der Doorn installatietechniek

Ja, ik wil een Service abonnement afsluiten!

Het meest gekozen abonnement is het cv ketel Service & Onderhoud abonnement. Hiermee bent u verzekerd van jaarlijks onderhoud aan uw  cv ketel. Daardoor brandt uw ketel het hele jaar door veilig en betrouwbaar. Een van de grote voordelen van het Service abonnement is dat u óók bij storingen geen werkloon hoeft te betalen.

Eerste toestelkeuring en het onderhoud

Sluit u een abonnement af, dan controleren onze monteurs uw verwarmingstoestel op veiligheid en voeren zij gelijk de eerste onderhoud beurt uit. De uren die hierbij gemaakt worden zijn geheel gratis, exclusief eventuele kosten voor materiaal. Het eerste onderhoud duurt doorgaans 45 á 60 minuten.

Welk abonnement is geschikt?

Een Basis abonnement kan voor elk merk, type en bouwjaar cv ketel worden afgesloten. CV ketel Service abonnementen zijn mogelijk bij toestellen tot 15 jaar, daarna wordt het contract omgezet naar een Basis contract. All-in abonnementen zijn alleen af te sluiten bij cv ketels jonger dan 2 jaar en worden bij een leeftijd van 10 jaar automatisch terug gezet naar een service abonnement.

Na het invullen van onderstaande gegevens nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak.
Heeft u nog vragen? Twijfel niet en bel ons op 050-3022746

  Ik ga hierbij akkoord met de algemene voorwaarden

 • Pagina’s

 • Altijd vertrouwd

  24/7 Service in Provincie Groningen
  Hoogwaardige producten
  Minimaal 2 jaar garantie
  Persoonlijke service
  Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  Duidelijke afspraken
 • Contactgegevens

  van der Doorn Installatietechniek
  Bloemhofweg 14
  9792 TD Ten post - Ten boer

  050 - 302 27 46
  vddtechniek@hotmail.com