CV ketel abonnement Basis

van der Doorn installatietechniek

Ja, ik wil een Basis abonnement voor mijn CV ketel!

Het meest voordelige CV onderhoud abonnement dat wij bieden is het Basis abonnement. Hiermee bent u er zeker van dat uw ketel jaarlijks onderhoud krijgt en daardoor het hele jaar betrouwbaar en veilig brandt.

Eerste toestelkeuring en het onderhoud

Sluit u een abonnement af, dan controleren onze monteurs uw verwarmingstoestel op veiligheid en voeren zij gelijk de eerste onderhoud beurt uit. In het geval van achterstallig onderhoud zullen wij eventuele reparaties uiteraard met u bespreken.

Welk abonnement is geschikt?

Een Basis abonnement kan voor elk merk, type en bouwjaar cv ketel worden afgesloten. Service abonnementen zijn mogelijk bij cv ketels tot 10 jaar, daarna wordt het contract omgezet naar een Basis contract.

Zit ik er aan vast?

‘Nee’, is het meest simpele antwoord. Wij houden een werklijst bij waarop uw CV ketel komt te staan, zodra het 12 á 18 maanden geleden is sinds het laatste onderhoud nemen wij contact op voor het maken van een onderhouds-afspraak. Op dit moment mag u natuurlijk altijd aangeven geen belang te hebben bij onze diensten, u zit nergens aan vast. Ons ‘abonnement’ wordt per onderhoudsbeurt gefactureerd.

Na het invullen van onderstaande gegevens nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak.
Heeft u nog vragen? Twijfel niet en bel ons op 050-3022746

  Ik ga hierbij akkoord met de algemene voorwaarden

 • Pagina’s

 • Altijd vertrouwd

  24/7 Service in Provincie Groningen
  Hoogwaardige producten
  Minimaal 2 jaar garantie
  Persoonlijke service
  Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  Duidelijke afspraken
 • Contactgegevens

  van der Doorn Installatietechniek
  Bloemhofweg 14
  9792 TD Ten post - Ten boer

  050 - 302 27 46
  vddtechniek@hotmail.com